Dj André

Dj André

Met zijn 56 lentes jong en 40 jaar ervaring  is dj André nog steeds actief op de muziekmarkt. En met de toppers van toen en nu maakt Dj André er een gezellig feest van.

Geschiedenis

De jaren 80 heeft deze dj dan ook bewust meegemaakt. Toen in onder andere de befaamde super discotheek Galaxy in(Nieuwenhagen) Landgraaf alwaar hij van ’84 – ’87 als resident dj gedraaid heeft. Ook heeft hij in dancing Las vegas gedraaid. Hier heeft dj Marco in 2012 en 2013 ook regelmatig gedraaid  als gast dj.

Voor deze tijd was dj André ook al actief met een piratenzender en jeugd en jongeren werk het Ora (oratorium) landgraaf. Na het Galaxy tijdperk is André als gast dj bij diverse discotheken en drive-in shows te horen geweest.

André is een zeer geschikte dj voor 50+ party’s. En met de toen favoriete Dance-classic, soul, disco hits en rock en etc. maakt deze diskjockey nog steeds een leuke gezellige avond van.
Wilt u een gevarieerde muziekavond. Met onder andere Duitse schlagers, Nederlandstalige en après-ski gevarieerd met de 80’s en 90’s kan dit natuurlijk ook. Uw muziek wensen staan bij ons altijd centraal. Voor themafeest dance classics en of 70’s, 80’s en 50+ party’s etc.

Terug