Goed om te weten

Rookmachine

Goed om te weten dat deze rookmachine in sommige zalencomplexen taboe zijn. Dit ivm rook en brandmeldcentrales. Deze centrales zijn soms niet uit te zetten, en zijn meestal rechtstreeks door geschakeld naar de brandweer. Van daar als u verlichting wenst op uw feest is wel verstandig dit even met de café/zaal eigenaar te bespreken. Onze laser is zonder rookmachine helaas niet te zien en het zou jammer zijn als we deze niet mogen gebruiken. Tevens ziet het er mooier uit als de lichtstralen door de rook schijnen. Ook hoeft u niet bang te zijn dat uw feest geheel in de rook op gaat. Want de rookmachine wordt af en toe gebruikt en staat niet continu rook te blazen. En het rokersbeleid willen wij ook niet gelijk schenden, onze rook is onschadelijk werkt op waterbasis.

Foto’s

Geluid niveau

Dit wordt door middel van een dB meter in de gaten gehouden en op uw wensen afgestemd. Gaat het te hard meld dat ons en we gaan stapsgewijs naar een lager volume dit ivm dat je snel went aan het geluid en het ineens stuk zachter wordt, het idee krijgt van wat gebeurt hier ineens.

Kvk en Btw

Ook dit is niet onbelangrijk, we staan ingeschreven bij de kamer van koophandel en ook de belastingdienst om fraude tegen te gaan staan deze nummers niet op site vermeld.

Betaling

De financiële afhandeling cq betalingen hebben we het liefst contant aan het begin of einde van de avond of indien anders overeen gekomen. Dit omdat we dan minder administratieve rompslomp hebben en we zo ook een scherpe prijs kunnen blijven aanbieden. Onze prijzen zijn altijd incl. Met dj, geluid, en eventueel verlichting, de 21% btw, en transport naar de locatie. Ook hebben we een wa verzekering mocht onverhoopt iets beschadigd raken aan het interieur van de feestlocatie.