Dj André

Dj André

Met zijn 61 lentes jong en 45 jaar ervaring is diskjockey André nog steeds actief op de muziekmarkt. En met de toppers van toen en nu maakt Dj André er een gezellig feest van.

Geschiedenis

De jaren 70, 80 heeft deze dj dan ook bewust meegemaakt. Begonnen als dj bij het jeugd en jongeren werk het Ora (Oratorium Lauradorp)Vandaar uit in onder andere de befaamde super discotheek Galaxy in(Nieuwenhagen) Landgraaf alwaar hij van ’84 – ’87 als resident dj gedraaid heeft. Ook heeft hij in dancing Las Vegas gedraaid en Kelder 13 Kerkrade, en ook nog onder andere bij diverse drive in shows.

André is een zeer geschikte dj voor 50 en 60 + party’s. En met de toen favoriete Dance-classic, soul, disco hits en rock, schlagers etc. maakt deze diskjockey nog steeds een leuke gezellige avond van. Uiteraard wordt deze eerder genoemde muziek afgewisseld met de moderne muziek.

Ik ben van nature geen zingende diskjockey, wel kunnen artiesten met hun eigen rek of microfoon bij ons inpluggen met eventueel echo op de microfoon.

       Klik hier en bekijk filmpje  

 
         Klik hier en bekijk filmpje
         Verder