Dj Marco

Dj Marco

Van 34 lentes jong die geschikt is voor allerlei feesten. Ondanks zijn jeugdige leeftijd weet deze dj ook de muziek van de jaren 60, 70, 80 tot heden ten gehore te brengen. Ook is dj Marco regelmatig gast dj geweest in Partycentrum Sun voor heen dancing Las Vegas in Landgraaf. In 2013 en 2014 heeft hij hier ook zijn muzikale voetsporen achter gelaten.

Inzetbaar

Dj Marco overal inzetbaar is of het een jeugddisco een bruiloft, Abraham, Sarah, trouwfeest, bruiloft. Door de 20 jaar lange ervaring weet dj Marco altijd de voetjes van de vloer te krijgen. Met de muziek uit de vervlogen tijden en of de moderne top 40 muziek, Duitse schlagers, Nederlandstalige, Dance classics, Rock, foxtrot, Rock and roll en Après- ski. Maakt hij er een gezellig feest van.

Marco is op ieder feest op z’n plek en draait muziek voor jong en oud. En maakt er altijd een leuk afwisselend feest van. Deze dj heeft veel gevoel voor ritme en voelt het publiek bijna feilloos aan.

Zingen is geen passie voor deze dj, maar artiesten kunnen bij ons met het eigen rek in pluggen of gebruik maken van ons mengpaneel met eventueel echo erop.

       Klik hier en bekijk filmpje       
 
       Klik hier en bekijk filmpje
Verder