Over onze DJ’s

Dj André en Dj Marco

Zijn Alround diskjockeys en presenteren de muziek aan met een korte aankondiging. Maar ook soms non-stop en live aan elkaar gemixt. Door de ruime ervaring van beide dj’s kunnen ze vrijwel alle feesten van muziek voorzien. Of het gaat om een oldie avond of een bruiloft, trouwfeest, jubileum, seventies, eighties party. Door de zeer grote muziekcollectie kunnen we met onze drive-in disco uw feest zeker muzikaal invullen. Ook worden verzoekjes gedraaid mits ze in de collectie zitten en op of in het moment passen van het muziekgenre wat net te horen is.

Onze Diskjockeys:

Draaien avond vullend zonder pauzes dus 5 of 6 uur muziek aan een stuk. Tijdens het eten gaat bij ons de muziek wat zachter zodat er met elkaar gepraat kan worden. Vooral bij familiefeesten daar komen mensen bij elkaar die mekaar soms al een hele tijd niet meer gezien hebben. Hoe fijn is het dan tijdens het eten bij te praten met de muziek iets op de achter grond. Daarbij gebruiken de dj’s tijdens de feestavond bijna geen alcoholische dranken hoog uit 1a2 pilsjes, tenslotte moeten we ook weer naar huis rijden. Daarbij komen de diskjockeys ook niet om te drinken maar om uw feest muzikaal te verzorgen.

Bij huwelijksfeesten gaan we jullie als bruidspaar niet de hele avond stalken, om bijvoorbeeld dingen te doen. Familie zal zeker stukjes opvoeren, zo niet ook niet erg we krijgen zeker sfeer en beweging erin op jullie feest. Door het persoonlijke gesprek gaan we u/jullie even aftasten en luisteren wat jullie wel en niet willen betreft muziekkeuzes. Verzoekjes van jullie gasten worden mits ze passen in jullie wensen zeker afgespeeld. Sommige muziek spelen we direct via i-tunes af zeker als het om aparte nummers gaat die niet in onze collectie zitten. Dit is wel wat beperkt ivm data en wifi op de locatie.

Verder