Wat kost dat nou?

De muziek is al sinds onze jeugd onze passie, dansende en swingende mensen die tijdens de feestavond uit hun dak gaan zijn voor onze Dj’s namelijk de echte beloning.

Om dat wij vaak een grote variatie van uiteen lopende aanvragen krijgen van allerlei feesten waar onder bruiloften, tuinfeesten, bedrijfsfeesten, etc. Hanteren wij geen echte vaste prijzen, daar in tegen hebben we wel een start tarief van €350,- prijzen altijd scherp en inclusief. Voor u op maat en all-in!! Dus geen extra kosten achteraf, alleen bij uitloop van de feestavond komt er een recht evenredig bedrag erbij.

In begrepen zijn altijd dj, geluid, 5 uur muziek of anders afgesproken, opbouwen en afbreken en transporteren van ons equipement.

Waarom zou u of jullie voor M4EB kiezen?

*Onder andere 42 jaar ervaring dj André, dj Marco ruim 20 jaar
*Maar ook goede referenties.
*Altijd persoonlijk contact ook ver voor het feest.
*Betrouwbaar en altijd ruimschoots aanwezig voor aanvang feest.
*Alles onder een dak eigen geluid en verlichting sets.
*Prijzen; Scherp en inclusief en vergelijkbaar met andere dj’s.
*Afspraak is afspraak.
*Nooit onverwachte kosten.
*Houd rekening met geluidsvolume.
*Geen overhaal mails mochten jullie geen interesse meer hebben.
*Kort om misschien wel de juiste partner voor uw feest.

Vaker komt de vraag wat kost dat nou? Dat varieert van wat we meenemen. Het start tarief is in de parkstad gemeentes €350,- (2023) Daar buiten kijken we na de aantal km’s.

Maar bij grote feesten zullen we wat meer geluid moeten meenemen, bijvoorbeeld in een feesttent. Alle evenementen kunnen wij gemakkelijk verzorgen met onze eigen geluid installatie tot ca 400 a 450 gasten cq personen. Mochten er artiesten zijn kunnen ze met reguliere zo genaamde tulpstekkers inpluggen op ons dj mengpaneel. Het geluidsniveau van de artiesten regelen we zelf, dit om schade te voorkomen aan onze apparatuur. De geluidsman van de artiest mixt zelf het geluid af van de zanger etc. Wij regelen het maximale volume uiteraard in overleg met de geluidsman.

Verder