Wat kost dat nou?

Wat kost dat nou? De muziek is al sinds onze jeugd onze passie, dansende en swingende mensen die tijdens de feestavond uit hun dak gaan zijn voor onze Dj’s namelijk de echte beloning.

Om dat wij vaak een grote variatie van uiteen lopende aanvragen krijgen van allerlei feesten waar onder bruiloften, tuinfeesten, bedrijfsfeesten, etc. Hanteren wij geen vaste prijzen, maar daar naast zijn de prijzen altijd scherp en inclusief. Voor u op maat en op wensen van uw feest afgestemd en all-in!! Dus geen extra kosten achteraf, alleen bij uitloop van de feestavond komt er een recht evenredig bedrag erbij.

In begrepen zijn altijd dj´s, geluid, 5 of 6 uur muziek, opbouwen en afbreken en transporteren van ons equipement.

Waarom zou u of jullie voor M4EB kiezen?

*Onder andere 42 jaar ervaring dj André, dj Marco ruim 20 jaar
*Maar ook goede referenties.
*Altijd persoonlijk contact ook ver voor het feest.
*Betrouwbaar en altijd ruimschoots aanwezig voor aanvang feest.
*Alles onder een dak eigen geluid en verlichting sets.
*Prijzen; Scherp en inclusief en vergelijkbaar met andere dj’s.
*Afspraak is afspraak.
*Nooit onverwachte kosten.
*Houd rekening met geluidsvolume.
*Geen overhaal mails mochten jullie geen interesse meer hebben.
*Kort om misschien wel de juiste partner voor uw feest.

Vaker komt de vraag wat kost dat nou? Dat varieert van wat we meenemen. Maar bij hele grote feesten zullen we meer geluid nodig hebben, dit wordt daarvoor elders gehuurd als het bijvoorbeeld om een groot openair evenement gaat en of feesttent waar meer als 500 personen in gaan. Alle evenementen kunnen wij gemakkelijk verzorgen met onze eigen geluid installatie tot ca 500 gasten cq personen. Mochten er artiesten zijn kunnen ze met reguliere zo genaamde tulpstekkers inpluggen op ons dj mengpaneel. De dj’s hebben verder geen effecten om galm of iets anders om op de micro te zetten, artiesten mixen we ook niet uit. Wij werken alleen puur met dj apparatuur daar wij ook alleen maar dit soort van business hebben. Wij behouden ons van het recht om het geluidsniveau zelf  van de artiesten te regelen, dit om schade te voorkomen aan ons equipment.

Kijk ook eens op onze nieuwe site https://www.discjockey-limburg.nl

Verder