Goed om te weten

Geluid niveau

Dit wordt door middel van een dB meter in de gaten gehouden, en op uw wensen afgestemd. Gaat het te hard meld dat ons en we gaan stapsgewijs naar een lager geluid niveau dit i.v.m. dat je snel went aan het geluid en als het ineens stuk zachter wordt, het idee krijgt van wat gebeurt hier ineens. Goed om te weten dat gedurende de avond wordt er gekeken dat het  niet hoger gaat als 95 db/A. Wij werken met kwalteitsproducten onder andere Jbl, Crown, Dateq, Soundcraft, Electrovoice, Eminence, Denon, Numark.

KvK en Btw

Ook dit is niet onbelangrijk, we staan ingeschreven bij de kamer van koophandel en ook de belastingdienst (KOR regeling) om fraude tegen te gaan staat het KvK nummer niet op site vermeld. Btw id NL001492379B58

Betaling

De financiële afhandeling c.q. betalingen die hebben we het liefst contant aan het begin of einde van de avond of indien anders overeen gekomen. Dit doen we omdat we dan minder administratieve rompslomp hebben en we zo ook een scherpe prijs kunnen blijven aanbieden. Onze prijzen zijn altijd incl. Met dj, geluid, en verlichting, de btw, en transport naar de locatie. Mocht de zaal op een verdieping liggen en moeten we met lift of trap de spullen naar boven doen zijn hier extra kosten mee gemoeid, goed om te weten.

Feesten

Is uw feest groot of klein, bij ons verdient en krijgt ieder feest de volle aandacht. Hier beneden foto’s van de hele grote feesten.

               Klik hier en bekijk filmpje

               Klik hier en bekijk filmpje
               Klik hier en bekijk filmpje

Rookmachine

Goed om te weten is dat rookmachines in sommige zalencomplexen taboe zijn. Dit i.v.m. rook en brandmeldcentrales. Deze centrales zijn soms niet uit te zetten, en zijn meestal rechtstreeks door geschakeld naar de brandweer. Van daar als u verlichting wenst op uw feest is wel verstandig dit even met de café/zaal eigenaar te bespreken. Onze lasers is zonder rookmachine helaas niet te zien en het zou jammer zijn als we deze niet mogen gebruiken. Tevens ziet het er mooier uit als de lichtstralen door de rook schijnen. Ook hoeft u niet bang te zijn dat uw feest geheel in de rook op gaat. Want de rookmachine wordt af en toe gebruikt en staat niet continu rook te blazen. En daarbij is onze rook is geheel onschadelijk werkt op waterbasis.

Foto’s