Muziek

Muziek

Muziek is een ritme en geeft vaak een emotionele gevoel, vooral op dit laatste spelen de dj´s en diskjockeys André en Marco op in. Bij bepaalde hits komen er weer leuke herinneringen naar boven. De eerste cd die gekocht is, eerste concert, diploma, rijbewijs, geboorte van de kinderen en ga zomaar door. Iedere beleving heeft zijn eigen top 40/50 hits gehad.

Hoe werkt dit?

Nou heel gemakkelijk, bent u niet zo van de:

House of dance, hardcore, hard rock of Duitstalige en of Nederlandstalige muziek. Dan gaan wij hier zoveel mogelijk rekening mee houden. Geheel zonder deze opsomming zal het niet gaan want uw gasten komen zeker verzoekjes aanvragen. Daarom heen draaien we dan een paar extra van die nummers die in dat genre passen. Onze dj´s André en Marco draaien niet de muziek die hun het leukst vinden. Maar draaien heel gevarieerd en afgestemd op de sfeer die er is. Tenslotte willen wij samen dat het een geslaagde feestavond wordt waar iedereen tevreden naar huis gaat.

                                                                                

Bij ons is de muziek origineel, geen remakes. Ze  zijn gewoon zoals ze ooit in de top 40-50 stonden!! Onze muziek is niet massaal gedownload, en hebben we meer dan 4000 cd’s, 2000 langspeelplaten, 2600 singeltjes. In loop der jaren verzameld en er komen nog steeds regelmatig nieuwe cd’s. U ziet bij ons meer dan 40 jaar muziek ervaring in ons bezit. Met ook de hits van de vroege 60’s tot op de dag vandaag!

Muziekkeuze van de dj’s en diskjockeys

De muziek die wij gedurende de avond afspelen is meestal een variatie van allerlei stromingen. Dus niet alleen de hele avond house of dance, Duits, 80’s of 90’s. De Dj’s en diskjockeys houden zelf ook van af wisseling.

Door in het begin van de avond verschillende muziek af te spelen kijken wij waarop u en uw gasten op reageren. Trommelen ze met de vingers op de tafel of swingen ze wat, dan hebben onze dj´s dat snel gezien. En weten dan hoe de avond muzikaal gezien ingevuld gaat worden.

Wij draaien afwisselende genres: Disco, Foxtrot, Discofox, (oude en nieuwe)Duitse schlagers, Nederlandstalig, Rock, Rock & Roll, House, Dance, Soul, Happy hardcore, Top 40, Trance, Oldies, etc. Het is wat aanslaat op de avond.

Verder