Onze Diskjockeys

Onze dj’s, diskjockeys draaien avond vullend zonder pauzes dus 5 of 6 uur muziek aan een stuk. Lopen ook niet weg van de dj booth en laten ook niet de nummers automatisch af spelen. Geluidsterkte tijdens de feestavond wordt geleidelijk aan wat verhoogt in het begin wat zachter zodat u uw gasten kunt verwelkomen

Welk feest dan ook zullen soms wat acts opgevoerd worden. Hierbij kunnen de bij behorende muziek stukken door onze dj’s gestart en eventueel kunnen de microfoons gebruikt worden. Verzoekjes zullen we ook graag in ontvangst nemen en als ze passen in het repertoire ook gelijk afgepeeld. Sommige muziek zullen we soms van spotify of elders vandaan moeten halen, dit gebeurd sporadisch.

Onze Deejays:

Zijn Allround diskjockeys en presenteren en spelen met de muziek soms met een korte aankondiging. Maar ook soms non-stop en live aan elkaar gemixt. Door de ruime ervaring van beide dj’s kunnen ze vrijwel alle feesten van muziek voorzien. Of het gaat om een olieavond of een bruiloft, Sweet sixteen, trouwfeest. Een jubileum, 70’s, 80’s en of 90’s party, café, carnaval, bedrijfsfeest. Door de zeer grote muziekcollectie kunnen we met onze drive-in disco uw feest zeker muzikaal invullen.

Dj Marco:

Van 34 lentes jong die geschikt is voor allerlei feesten. Ondanks zijn jeugdige leeftijd weet deze dj ook de muziek van de jaren 60, 70, 80 tot heden ten gehore te brengen. En is overal inzetbaar of het een jeugddisco een bruiloft, Abraham, Sarah, trouwfeest, bruiloft. Door de 20 jaar lange ervaring weet dj Marco altijd de voetjes van de vloer te krijgen. Met de muziek uit de vervlogen tijden en of de moderne top 40 muziek, Duitse schlagers, Nederlandstalige, Dance classics, Rock, foxtrot, Rock and roll en Après- ski. Maakt hij er een gezellig feest van.

Marco is op ieder feest op z’n plek en draait muziek voor jong en oud. En maakt er altijd een leuk afwisselend feest van. Deze dj heeft veel gevoel voor ritme en voelt het publiek bijna feilloos aan.

Dj André:

Met zijn 62 lentes jong en 45 jaar ervaring is ook een van onze dj’s, diskjockey André nog steeds actief op de muziekmarkt. En met de toppers van toen en nu maakt Deejay André er ook een gezellig feest van.

De jaren 70, 80, 90 tot nu heeft deze dj dan ook bewust meegemaakt. Begonnen als dj bij het jeugd en jongeren werk het Ora (Oratorium Lauradorp)Vandaar uit in onder andere de befaamde super discotheek Galaxy in(Nieuwenhagen) Landgraaf alwaar hij van ’84 – ’87 als resident dj gedraaid heeft. Ook heeft hij in dancing Las Vegas gedraaid en Kelder 13 Kerkrade, en ook nog onder andere bij diverse drive in shows.

André is een zeer geschikte dj voor 50 en 60+ party’s en familiefeesten. En met de toen favoriete Dance-classic, soul, disco hits en rock, schlagers etc. maakt deze diskjockey nog steeds een leuke gezellige avond van. Uiteraard wordt de eerder genoemde muziek afgewisseld met de moderne muziek.

Wij zijn van nature geen zingende diskjockeys, wel kunnen artiesten met hun eigen rack of microfoon bij ons inpluggen met eventueel echo op de microfoon. Dit wel van te voren melden bij de boeking, we zullen dan passende apparatuur meenemen.

Verder