Wat kost dat nu?

De muziek is al sinds onze jeugd onze passie, dansende en swingende mensen die tijdens de feestavond uit hun dak gaan zijn voor onze Dj’s namelijk de echte beloning. Wat dat nu allemaal kost wordt hier onder beschreven.

Om dat wij vaak een grote variatie van uiteen lopende aanvragen krijgen van allerlei feesten waar onder bruiloften, tuinfeesten, bedrijfsfeesten, etc. Hanteren wij geen echte vaste prijzen, daar in tegen hebben we wel een start tarief van €350,- prijzen altijd scherp en inclusief. Voor u op maat en all-in!! Dus geen extra kosten achteraf, alleen bij uitloop van de feestavond komt er een recht evenredig bedrag erbij.

In begrepen zijn altijd dj, geluid, 5 uur muziek of anders afgesproken, opbouwen en afbreken en transporteren van ons equipement. Ook nemen we wat verlichting mee om het feest wat kleurrijker te maken.

Waarom zou u of jullie voor M4EB kiezen?

*Onder andere 42 jaar ervaring dj André, dj Marco ruim 20 jaar
*Maar ook goede referenties.
*Altijd persoonlijk contact ook ver voor het feest.
*Betrouwbaar en altijd ruimschoots aanwezig voor aanvang feest.
*Alles onder een dak eigen geluid en verlichting sets.
*Prijzen; Scherp en inclusief en vergelijkbaar met andere dj’s.
*Afspraak is afspraak.
*Nooit onverwachte kosten.
*Houd rekening met geluidsvolume.
*Geen overhaal mails mochten jullie geen interesse meer hebben.
*Kort om misschien wel de juiste partner voor uw feest.

Vaker komt de vraag wat kost dat nu? Dat varieert van wat we meenemen. Het start tarief is in de parkstad gemeentes €350,- (2023) Daar buiten kijken we na de aantal km’s.

Maar bij grote feesten zullen we wat meer geluid moeten meenemen, bijvoorbeeld in een feesttent. Alle evenementen kunnen wij gemakkelijk verzorgen met onze eigen geluid installatie tot ca 400 a 450 gasten cq personen. Mochten er artiesten zijn kunnen ze met reguliere zo genaamde tulpstekkers inpluggen op ons dj mengpaneel. Het geluidsniveau van de artiesten regelen we zelf, dit om schade te voorkomen aan onze apparatuur. De geluidsman van de artiest mixt zelf het geluid af van de zanger etc. Wij regelen het maximale volume, uiteraard in overleg met de geluidsman. Sinds kort beschikken we over een soundcraft mengpaneel met echo, alwaar meerdere microfoons op kunnen aan gesloten worden. En de artiest mag dan ook gebruik maken van onze zang microfoon van sennheizer. Op de foto de groter licht show.

Verder