Werkwijze

Wij nemen contact op na E-mail of telefoontje van u. Om dan een geheel kosteloos en vrijblijvend oriëntatie gesprek met u te voeren. Tijdens dit gesprek gaan we kijken of wij aan uw muzikale wensen kunnen voldoen. Ook andere zaken komen aan bod, de locatie, is er een buffet en hoe laat? is er een ceremonie meester? etc. etc. Deze werkwijze werkt voor ons het beste, zo weten jullie en ook wij met wie we te dealen hebben.

Referenties:

Referenties van diverse klanten, om privacy redenen zijn de achternamen weg gelaten:

Beste André en Marco
Mag ik jullie van harte bedanken voor jullie bijdrage aan deze fantastische week, zeker met de werkwijze die jullie hanteren. Is het congres is een groot succes geworden, zeker met jullie bijdrage. Wij hebben als organisatie niets dan lof en complimenten mogen ontvangen, iets waar wij ontzettend trots op zijn. Jullie stonden toch wel voor een grote uitdaging met al die verschillende landen en culturen (23 Europese) maar jullie hebben dit heel ontzettend goed gedaan. Wij zijn ook ontzettend tevreden over de service die we van jullie mochten ontvangen. Onze facebookgroep van het congres zijn oproepen geplaatst van namen van muzieknummers die jullie gedraaid hebben van uit verschillende landen die vaak voorbij kwamen. Die nummers zoeken ze om de zogenaamde post Congress depresion (after congres dip) te bestrijden. Voor een volgende keer weten wij jullie weer te vinden.

Hartelijk dank voor alles:
Kim

———————————–

Hallo Marco en André,
Dank zij jullie hebben wij een super feest gehad! Wat zijn jullie goed! Goed afgestemd op het publiek, en ontzettend leuk hoe jullie met de verzoekjes werken. Diverse complimenten gehad over jullie. Het is dat we voorlopig geen feest meer in het verschiet hebben, anders zeker voor herhaling vatbaar! Bij navraag zullen we jullie van harte aanbevelen.

groetjes Hans en Esther.

———————————–

Hallo André en Marco, (Bij deze klant 10 jaar geleden zijn 40+ party verzorgd en nu onlangs zijn 50+)

Jullie zijn bedankt, het was een super avond mede door jullie.
Graag weer over …..jaar, we verzinnen wel weer iets :o)

En anders kan ik wel iemand anders jullie aanbevelen waar ik uitgenodigd kan worden :o)

Het gaat jullie goed en tot een weerzien.

Mike & Jose

———————————–

Beste Marco en André, bedankt voor de muzikale verzorging op mijn 50e verjaardag. Ik kreeg veel goede reacties van onze gasten, en dat mag ook gezegd worden. Toppie gedaan weer. Ook zoals jullie weten heb ik jullie al vaker in actie gezien.

René D

———————————–

Hey Dj’s bedankt voor de geweldige muziekavond op mijn 50e verjaardag. Vrienden hadden gezegd dat jullie niet konden komen wat ik jammer vond, maar jullie waren er!! Was zo afgesproken om mij voor de gek te houden, was weer super ook na de 5e keer dat ik jullie zag.

Marco W

———————————–

André en Marco, eindelijk eens een keer dj’s gehad die niet hun eigen ding deden maar op de gasten letten. En ook redelijk snel de verzoekjes draaiden. We begrepen wel dat die wel ook in het juiste straatje pasten. Sommige verzoekjes duurden soms wat langer maar wel toppie gedaan.

Mvg René D Landgraaf

———————————–

Beste André & Marco,

Graag willen wij jullie heel hartelijk bedanken voor jullie steun tijdens de Lob’Star vakantieweek 2016 en 17. Mede dankzij jullie hulp hebben we dit jaar negen families met kinderen met kanker weer een onvergetelijk week kunnen aanbieden. Even uit de waan van alledag en een lach toveren op het gezicht van kinderen met kanker en hun gezinnen. Schouder aan schouder met hetzelfde gevoel. Het was top!
Natuurlijk willen we jullie ook graag bijzonder bedanken voor de donderdag avond! Dankzij jullie werd de avond een groot feest en hebben de gezinnen zelfs gedanst!

Weet dat het succes van onze Lob’Star vakantieweek alleen maar mogelijk is dankzij jullie hulp en de belangeloze inzet van al onze vrijwilligers.

Zodra wij weten in welke vorm en op welke data de vakantieweek 2018 zal plaatsvinden, nemen wij even contact met jullie op.

Namens alle kinderen en ouders en onze vrijwilligers nogmaals; heel hartelijk dank voor jullie onmisbare steun!

Namens het bestuur en alle vrijwilligers,

Tessa

———————————–

12 december 10 jaar geleden voor onze familie het feest muzikaal omlijst met een dubbele 40+ party. Nu anno 2015 hebben we jullie weer geboekt maar nu voor een samen honderd party ( 2x 50+). En de muziek keuze was weer geweldig, jongens bedankt. En tot misschien over 10 jaar bij de 60+ party.

Jos en Sandra

———————————–

Hoi dj´s, ik heb jullie in 4 weken tijd 2x gezien eerst het feestje van Jack in Roosteren. En ik daarom jullie geboekt voor het feest van mijn broer, beide keren echt top!! Ook zeer gewaagde muziek keuze van een heftige dance naar een 60´s plaatje, een schokeffect!! Dat jullie dat durven, maar echt heel super gedaan.(op dit zelfde feest kregen wij de dj´s ook complimenten van het bar personeel super afwisselend gedraaid bij de Stadbroekermolen Sittard)

Marijke                                                                                                                                                                                                    ———————————–

Hallo hier het café ut Brunneke Roermond, we hebben jullie voor de 2e keer uitgenodigd voor muziek te draaien in onze zaak, en waren aangenaam verrast. Iedere keer weer andere muziek echt toppie. tot een volgende keer.

Peter.                                                                                                                                                                           ———————————–

Beste André en Marco, bedankt voor de gezellige muziek op ons feest 25 jarige bruiloft en 2x 40 jarig dienstverband.

Clementine en Jack uit Roosteren.                                                                                                                                                                                      ———————————–

Hoi André en Marco:
Bedankt voor de fantastische muziek tijdens ons huwelijksfeest, wij en onze gasten hebben hier van genoten.

Cindy en Arjan
———————————–

Beste dj´s bedankt voor de muzikale invulling van mijn 50e verjaardag. Muziekkeuze goed en ook gelijk snel gereageerd op ons verzoek niet al te veel moderne muziek te draaien.

Diana en Wim
———————————–

Beste André en Marco,

Bedankt voor de geweldige muzikale invulling van het fantastisch communiefeest van onze dochter. Jullie hebben een geweldige muziekinstallatie en de prijs is ook prima. Graag tot een volgende keer!

Groeten,

Chantal en Marcel

———————————–

Bedankt voor de leuke muziek en verlichting gisteren bij het knoevelhofke, Wat ons betreft komt hier een vervolg op.

Team Radar Landgraaf

———————————–

Beste Dj Marco En Dj Andre,

Ik wil jullie bedanken voor jullie top Dj werk tijdens onze bruiloft. We wilden een feestje en we kregen een feestje! We hadden geen betere keuze kunnen maken!!

Groetjes Arno. Bianca en Tijn

———————————–
Hoi Andre,
Het was een fantastisch weekend en een enorm gezellig bruiloftsfeest. Bedankt voor jullie inzet en enthousiasme.

Jeroen en Marieke

———————————–

Beste dj’s,

Bedankt voor jullie goede muziekkeuze tijdens onze bruiloft en het gezellige voor afgaande kennismakingsgesprek. Wij kunnen op een geslaagd feest terug kijken. Nogmaals dank hier voor!! en wie weet over 12,5 jaar.

m.v.g.
Jos en Celine

———————————–

Hoi deejays.

Ik mag jullie ook namens mijn vrouw hartelijk bedanken voor jullie gezellige muziek op mijn 50e verjaardag. Niet alleen voor ons maar ook voor de jongere onder ons een leuke afwisseling van dj d’r pap en dj d’r zoon. Jongens succes.

Math

———————————–

Dj Marco had alles onder controle super geregeld wij doen alleen nog maar zaken met M4EB super geluid en entertainment kwaliteit staat bij dit bedrijf zeer hoog in het vaandel.
Voor een feestje ben je bij deze mannen aan het goede adres.

Nogmaals dank voor deze super carnavalsdagen
Timo W

Jullie waren een goed team !! Enne complimenten voor de discjockey!! op de wagen.

Sandra en Mario

———————————–

Beste André en Marco

Wij willen jullie bedanken voor het leuke feest. In het begin even wat stroef maar wel goed opgepakt om iets anders te draaien dan dat we eerst afgesproken hadden. Alles goed aangevoeld in zeer korte tijd toppie!! Wij zullen jullie aanbevelen.

John en Gerda

———————————–

Beste Dj´s

Als eerste super muziek gedraaid ik voelde me weer 20 ahum nu net 50. Dan jullie beider enthousiasme met de muziek. Marco springt bijna de hele avond achter het dj meubel en mixt de plaatjes als een dj Tiesto achter elkaar. Nogmaals bedankt voor deze onvergetelijke avond.

Succes mannen:
Raymond en Els

———————————–

Hey discjockeys

Sorry dat ik zo laat mijn nog bedank was ff op vakantie, bedankt voor jullie muzikale inzet. Zonder mijn familie en vrienden en jullie, was dit feest nooit zo leuk geworden dat het nu alweer jammer genoeg voorbij is.

Deze mannen zijn aan te bevelen, geluidsniveau prima niet te hard met een zeer afwisselende muziek programma.

Bedankt:
Hub en Lies.

———————————–

André en Marco;
Wij zijn nog steeds aan het nagenieten van ons mooie feest!! We kregen veel leuke reactie van iedereen. Velen gingen compleet los op de door jullie perfect aan elkaar uitgezochte muziek en een mooie opbouw hiervan. Wat heb ik met mijn partner lekker gedanst op mijn 40e verjaardag. En die lichten erbij, geweldig! Thanks, jullie zijn 2 toppers. En alles picco bello geregeld!!

Kitty:

———————————–

Wij zijn Transparant en doen geen feestjes waar we niet 100% achter staan of de muziek niet van hebben zie beneden de mail van.

Offerte aanvraag van Martijn.
Bericht inhoud:
Het thema is tropisch, met een Rock accent.
Locatie: Roermond
Datum: 29 mei 2015
Duur 20:00 – 01:00.

Accent dient op de muziek te liggen en minder op de lichten.
Mvg Martijn@……….

Ons antwoord:
Beste Martijn, helaas kunnen we aan jullie muziekwensen niet voldoen. Dit om dat we een heel breed spectrum draaien en rock bij ons ook niet zo up to date is. Alle ander muziek zoals vermeld op onze site komen wij graag naar jullie toe. Aan de ander kant  wens ik jou succes met verder zoeken naar een geschikte dj.

Met een vriendelijke groet:
André

Antwoord terug:
Beste André,

Bedankt voor jouw mail en eerlijke reactie.

Met vriendelijke groet,
Martijn en Daniëlle

Verstuurd vanaf mijn iPad

Gegevens:

Uw gegevens worden met onze grootste zorg behandeld en niet aan derden verstrekt, na de feestavond worden deze gegevens uit ons bestand verwijderd. Alleen bestaat dan nog onze rekening aan u in ons systeem.

Wij blijven u ook niet lastig vallen met aanbiedingen of door E-mails sturen om u zo snel mogelijk over te halen of te laten beslissen, want er staat reeds iemand anders op uw datum te wachten. Mocht dit toevallig wel het geval zijn laten wij dit u wel weten maar dan heeft u nog altijd even bedenktijd.